کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود

هشدار جانشین فرمانده کل سپاه به دشمنان

سردار علی فدوی با بیان اینکه اقتدار سپاه در منطقه تنگه هرمز افزایش داشته است٬ اظهار داشت: وضعیت سپاه در پاسداری از تنگه‌هرمز با توجه به اتفاقات اخیر قوی‌تر و با اقتدارتر از گذشته شده و دنیا نیز به این موضوع اذعان دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 17
کد خبر: ۱۹۴۳۹

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: توصیه ما به دشمنان این است که حتی فکر و اندیشه توطئه و حمله علیه ایران را به مخیله خود راه ندهند که دچار پشیمانی سختی می‌شوند.دشمن درحال تست‌‌کردن ایران بوده و باید از امتحانات خود درس بگیرند.



سردار علی فدوی با بیان اینکه اقتدار سپاه در منطقه تنگه هرمز افزایش داشته است٬ اظهار داشت: وضعیت سپاه در پاسداری از تنگه‌هرمز با توجه به اتفاقات اخیر قوی‌تر و با اقتدارتر از گذشته شده و دنیا نیز به این موضوع اذعان دارد.

 

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران خطاب به دشمنان ایران اسلامی٬ افزود: توصیه ما به دشمنان این است که حتی فکر و اندیشه توطئه و حمله علیه جمهوری اسلامی ایران را به مخیله خود راه ندهند که دچار پشیمانی سختی می‌شوند. دشمن 40 سال است که درحال تست‌‌کردن جمهوری اسلامی ایران بوده و باید از این امتحانات خود درس بگیرند.

 

سردار فدوی تاکید کرد: وضعیت سپاه در تمامی عرصه‌های دفاع از انقلاب اسلامی بسیار عالی و روبه جلو است و در همه زمینه‌هایی که مردم در آن دچار مشکل هستند ورود جدی خواهیم داشت. ملت ایران منتظر خبرهای بسیار خوبی در آینده نزدیک باشند. ملت ایران همانند گذشته که پای کار نظام و انقلاب اسلامی بودند در ادامه نیز با استقامت و ولایت‌مداری اتفاقات خوبی را رقم خواهند زد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار